“Toegang tot deze website”

16-05-2024

Hierbij willen wij u informeren over het inloggen op deze site.

Naast praktische en inhoudelijke informatie over geneesmiddelen(beleid), bevat de website ook pagina’s die alleen toegankelijk zijn voor medewerkers die werkzaam zijn bij instellingen waaraan Apotheek WZA farmaceutische zorg levert. Dit betreft bijvoorbeeld bestelformulieren voor medische hulpmiddelen en medische voeding.
De toegang tot afgeschermde pagina’s was altijd geregeld via herkenning van het IP-adres waarmee de gebruiker de website bezoekt. Vanaf dit jaar is gekozen voor een veiligere oplossing, namelijk een inlogkoppeling op basis van het bestaande account van een medewerker binnen de zorgorganisatie.
Voor een aantal zorgorganisaties is dit intussen geëffectueerd, andere zorgorganisaties volgen in de komende weken. Zorgorganisaties waarmee geen inlogkoppeling kan worden gerealiseerd, behouden toegang op basis van herkenning van het IP-adres.
Voor de gebruiker houdt dit in dat zodra een pagina wordt aangeklikt waartoe de toegang is beveiligd, gevraagd wordt om de instelling te kiezen waarvoor je werkzaam bent. Zie onderstaande afbeelding:

Zou u ook uw medewerkers en of collega’s hiervan op de hoogte willen stellen?
Voor eventuele vragen kunt u de dienstdoende apotheker bereiken op tel 0592-325452.